(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
ZAPÉKANÝ KVĚTÁK
Potřebné ingredience
1KS KVĚTÁK,300GRAMŮ MLETÉ MASO,5KS VEJCE,100GRAMŮ SÝR EIDAM,CIBULE,BRAMBORY,SMETANA KE ŠLEHANÍ,SŮL,KOŘENÍ DLE CHUTI.OLEJ NA PROMAZÁNÍ PEKÁČE
Postup přípravy
KVĚTÁK UVAŘÍME DO POLOMĚKKA,NAKRAJÍME NA DROBNO.DÁME DO MÍSY PŘIDÁME MLETÉ MASO,ŽLOUTKY,SÝR NA KOSTIČKY,SŮL,A KOŘENÍ DLE CHUTI.PROMÍCHÁME A PŘIDÁME SNÍH Z BÍLKU.JEMNĚ PROMICHÁME.DO VYMAZANÉHO PEKÁČE NAKLADÁME BRAMBORY NA PLÁTKY,POSOLÍME A DÁME VRSTVU KVĚTAKOVÉ SMĚSI.TAK OPAKUJEME ASI 2KRÁT.NA KONEC NALIJEME SMETANU A DÁME PÉCT DO VYHŘÁTE TROUBY.DOBROU CHUT.JE TO DOBRÉ I ZA STUDENA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ddian
(upraveno)
1. 11. 2010, 14:31
Tak jsem dnes k obědu zkusila Váš recept. Kluci snědli celý talíř a ještě křičeli mňam, tak dostali nášup Bylo to moc dobré a určitě zařadím do našeho jídelníčku